تحديد معاينة

شقه للايجار بمدينتي107 م بإطلاله مميزه علي جاردن فيو في الB1

35000 جنيه
شقه للايجار بمدينتي107 م بإطلاله مميزه علي جاردن فيو في الB1
كود العقار : 24686
شقق للايجار مفروش
المدينة : مدينتى
المرحلة : B1 -
النموذج : 100
نوع العقار : شقق
المساحة : 107 متر
التشطيب : هـاي لـوكس
الغرف : 2
اتجاة العقار : بحرى
رقم الدور. : 1
يطل على : وايد جـــاردن -

شقه لايجار بمدينتي بتشطيبات هاي لوكس في الB1 بإطلاله مميزه علي جاردن فيو مجموعه 12 نموذج 100 بمساحه كليه 107 متر بإتجاه بحري وتتميز بانها تبعد خطوات الي منطقه خدمات الخاصه بالمرحله و5 دقائق الي اربيسك مول وكارفو وتتكون من ( 2 نوم - 1 حمام - ريسبشن - مطبخ )

البيانات المالية

الايجار الشهرى : 35000
مبلغ التأمين : 70000

اتصل الآن

محمد الحسيني
الحسين عماد
أحمد مصطفـي
د اميرة الجوهري
رانيا اسماعيل
خالد عطية
احمد حامد
عمر بيـومي
محسـن الشافعي
طارق
اسراء سعيد
ايهاب
محمد احمد
محمد عادل
م / حمدي أحمد
كريـم أحـمد
نوران
مروان احمد
احمد رفعت
خالد رضوان

أو سجل اتصال

اعلانات مشابهة

شقة للإيجار قانون جديد في مدينتي – بريفادو (PRIVADO)، بمساحة إجمالية 101 م²، تقع في الدور الأرضي مع حديقة خاصة بمساحه 45 م²، وتتميز بإطلالة مباشرة على اللاجون ومنطقة البحيرات مع اتجاه بحري يوفر تهوية طبيعية ممتازة وإطلالة هادئة تمنح أعلى درجات الراحة والخصوصية تتكون الوحدة من (2 غرف نوم – 2 حمام – ريسبشن – مطبخ – تراس), مع تشطيب شركة مميز، وتصميم عملي يحقق أفضل استغلال للمساحات الداخلية، إلى جانب الحديقة الخاصة التي تضيف تجربة معيشية مميزة داخل واحدة من أرقى مناطق مدينتي تتميز الشقة بموقعها داخل PRIVADO، مع فيو مباشر على اللاجون والمساحات المائية، وقربها من الخدمات والمرافق الرئيسية، مما يجعلها خيارًا مثاليًا للراغبين في السكن داخل مجتمع راقٍ يجمع بين الهدوء، الفخامة، والطبيعة الخلابة، مع جاهزية للسكن بنظام الإيجار قانون جديد.
بمدينتى شقة 101 م2 بحرى للايجار قانون جديد تطل على الاجون -
شقق للايجار
شقة للإيجار مفروش بمدينتي في B2 مجموعة 22 .. نموذج 100 بمساحة كلية 106 م2 تتكون من ( 2 غرف نوم- 1 حمام - مطبخ - ريسبشن - تراس ) بالطابق الرابع.. باتجاه قبلى وتطل علي بارك و تتميز بأنها علي بعد خطوات من منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة التي تشمل ( مسجد - صيدلية - سوبر ماركت - مكتبة ) و بالقرب من نادي مدينتي الرياضي ) و يوجد اسانسير بالعمارة .
بمدينتى شقة 109 م2 بالB2 -للايجار قانون جديد تطل على شارع رئ
شقق للايجار
شقه للاجار قانون بمدينتي في الb15 بتشطيبات الشركه المميزه بمساحه كليه 108متر مقسمه الي ( 2 غرف - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - تراس ) بالطابق الخامس بالمطبخ والتكيفات بإطلاله مميزه علي السنترال بارك فيو بإتجاه غربي وتتميز بإنها تبعد دقائق من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد. الشقة مفروشة بالكامل بأثاث مودرن من قباني وأجهزة كاريير، بها غرفتين وحمامين وريسبشن وإنترنت، فيو على السنترال بارك، مزودة بشاشة سمارت كبيرة وأدوات مطبخ كاملة ومرايا إضافية للحمام. و متاح صور.
بمدينتى شقة 108 م2 غربى للايجار مفروش تطل على الحديقة المركزية
شقق للايجار
شقه للايجار قانون جديد بمدينتي في الb10 مجموعه 101 بتشطيبات الشركه نموذج (04) بمساحه كليه 115متر مقسمه الي ( 3 نوم - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - 2 تراس ) بالطابق الاول تطل علي الشارع الرئيسي بإتجاه شرقي وتتميز بإنها تبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد وبالقرب من all seasona park المجمع الطبي والخدمي الجديد بمدينتي
شقه  للايجار قانون جديد  بمدينتي 115متر في الB10
شقق للايجار
شقه للايجار المفروش بمدينتي في الb11 مجموعه 111 بتشطيبات سوبر لوكس بمساحه كليه 114 متر مقسمه الي ( 3 غرف - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - 2 تراس ) بالطابق الرابع متكرر تطل علي بارك بإتجاه شرقي وتتميز بإنها تبد خطوات من منطقه الخدمات الخاص بالمرحله والمسجد
شقه للايجار المفروش بمدينتي 114متر في الb11
شقق للايجار
whatsappmessengergoogle-maps