تحديد معاينة

شقه للبيع بتسهيلات علي 11سنوات بمدينتي 140متر في الb14

1942000 جنيه
شقه للبيع بتسهيلات علي 11سنوات بمدينتي 140متر في الb14
كود العقار : 36379
شقق للبيع تقسيط
المدينة : مدينتى
المرحلة : B14 -
النموذج :
نوع العقار : شقق
المساحة : 141 متر
التشطيب : تشطيب الشركة
الغرف : 3
اتجاة العقار : غربى
رقم الدور. : 5
يطل على : بـارك -

شقه للبيع بتسهيلات علي 10سنوات بمدينتي في الB14 احداث مراحل المدينه مجموعه 142 بتشطيبات الشركه بمساحه كليه 140 متر مقسمه الي ( 3 غرف ومنهم غرفه ماستر - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - 2 تراس ) بالطابق الخامس متكرر تطل علي نارو جاردن وبارك بإتجاه غربي تبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد جميع الصور المعروضة قريبة من الواقع وليست مطابقة له.

البيانات المالية

قيمة المقدم : 0
سنة الحجز : 2023
سنوات السداد : 11
اجمالى العقد : 7585959
المدفوع : 1092000
: --
الباقى : 6493959
: --
القسط الشهرى : 23895
عدد الاقساط المتبقية : 0
نظام سدادة : شهرى
القسط السنوى : 238950
عدد الاقساط المتبقية : 11
تاريخ استحقاقة : 0
: --
قيمة الوديعة : 423225
المدفوع : 0
الباقى : 423225
قيمة القسط : 0
تواريخ استحقاقها : 11
: --
: --
المطلوب : 1942000
مدفوعات الوحدة : 1092000
مدفوعات الوديعة : 0
الاوفر : 850000
تشطيبات و عدادات : 0
صيانة : 0
الاجمالى : 1942000

اتصل الآن

مروان احمد
طارق
اسراء سعيد
م / حمدي أحمد
نوران
د اميرة الجوهري
رانيا اسماعيل
الحسين عماد
كريـم أحـمد
خالد رضوان
د/عـبدالفتــاح
عمر بيـومي
خالد عطية
احمد رفعت
محسـن الشافعي
محمد الحسيني
احمد حامد
محمد عادل
محمد احمد
أحمد مصطفـي
ايهاب

أو سجل اتصال

اعلانات مشابهة

شقه للبيع بتسهيلات علي 10سنوات بمدينتي في الB14 احداث مراحل المدينه مجموعه 142 بتشطيبات الشركه بمساحه كليه 136 متر+64 حديقه خاصه مقسمه الي ( 3 غرف ومنهم غرفه ماستر - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - حديقه ) بالطابق الارضي تطل علي بارك وجاردن بإتجاه بحري تبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد
شقه للبيع بتسهيلات علي 10سنوات بمدينتي 135م+ 65حديقه فيB14
شقق للبيع
شقة للبيع في مدينتي بمساحة إجمالية 143 متر مربع تقع في الطابق الرابع داخل مراحل B6، تتميز باتجاه بحري شرقي يوفر إضاءة طبيعية وتهوية ممتازة طوال اليوم، مع إطلالة مفتوحة على شارع رئيسي وجاردن، كما أن موقعها قريب جدًا من الخدمات والمسجد مما يجعلها اختيار مثالي للسكن. الشقة مكونة من ريسبشن 3 قطع واسع، و3 غرف نوم، و2 حمام منهم حمام كبير، بالإضافة إلى مطبخ و2 تراس، مع تشطيب سوبر لوكس، وشبابيك بانوراما ألوميتال درجة أولى (إيديال استاند) توفر إضاءة ومساحات مريحة داخل الوحدة. الوحدة للبيع كاش.
بمدينتى شقة 143 م2 بحري شرقي للبيع كاش تطل على شارع رئيسى
شقق للبيع
شقة للبيع بمدينتي في الـ B14 مجموعة 142، بمساحة كلية 135 متر بالإضافة إلى حديقة خاصة 65 متر. تتكون من 3 غرف نوم (منها غرفة ماستر)، 2 حمام، ريسبشن، مطبخ، وحديقة واسعة تطل على البارك و نارو جاردن والحديقة الداخلية باتجاه شرقي مميز, الوحدة بتشطيبات الشركة وبنظام تقسيط مريح على 10 سنوات، وتتميز بموقع استراتيجي قريب من منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة والمسجد.
بمدينتى شقة 136 م2 شرقى للبيع تقسيط تطل على نارو جاردن
شقق للبيع
شقة للبيع بالتقسيط في مدينتي بمنطقة B15 مجموعة 150 بمساحة إجمالية 131 م²، تقع في الطابق الأول (متكرر) وتتميز باتجاه بحري شرقي يوفر إضاءة طبيعية ممتازة وتهوية جيدة، مع إطلالة مباشرة على شارع رئيسي. تتكون الشقة من 3 غرف نوم منهم غرفة ماستر و2 حمام بالإضافة إلى ريسبشن ومطبخ وتراس، بتقسيم عملي ومريح مناسب للسكن العائلي، مع تشطيب شركة مميز وجاهزة للسكن. تتميز الوحدة بموقعها الحيوي حيث تبعد خطوات قليلة عن منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة والمسجد، مما يوفر سهولة في الوصول إلى كافة الاحتياجات اليومية. الشقة متاحة بنظام التقسيط حتى 7 سنوات، وجميع الصور المعروضة للتوضيح وقريبة من الواقع، ولطلب الصور أو حجز موعد للمعاينة يرجى التواصل مع فريق المبيعات.
بمدينتى شقة 131 م2 بحري شرقي للبيع تقسيط تطل على شارع رئيسى
شقق للبيع
شقه للبيع بمدينتي في الb14 احداث مراحل المدينه مجموعه 142 بتشطيبات الشركه المميزه نموذج (T06 ) بمساحه كليه 140م مقسمه الي ( 3 غرف نوم منهم واحدة ماستر - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - 2 تراس ) بالطابق الثالث علوي تطل علي وايد جاردن ومجري السيل ومنطقة خدمات مستقبلية فيو بإتجاه غربي بحرى وتتميز بإنها تبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد باقل مقدم واطول فترة سداد
شقه للبيع بمدينتي 140م باقل مقدم واطول فتره سداد 10 سنين
شقق للبيع
whatsappmessengergoogle-maps