تحديد معاينة

شقه للبيع بمدينتي بتسهيلات علي 10سنوات 142متر في الb14

2700000 جنيه
شقه للبيع بمدينتي بتسهيلات علي 10سنوات 142متر في الb14
كود العقار : 39125
شقق للبيع تقسيط
المدينة : مدينتى
المرحلة : B14 -
النموذج :
نوع العقار : شقق
المساحة : 140 متر
التشطيب : تشطيب شركة مميز
الغرف : 3
اتجاة العقار : شرقى
رقم الدور. : 2
يطل على : بـارك -

بمدينتى شقة للبيع بتسهيلات على 10 سنين فى أحدث مراحل مدينتى b14 مجموعة 142 بتشطيب الشقة , مساحة 140متر مقسمة إلى ( 3 غرف نوم ومنهم غرفه ماستر - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - تراس ) بالطابق التانى متكرر تطل على بارك و موقع مميز جدااا على الخدمات مباشرة.

البيانات المالية

قيمة المقدم : 0
سنة الحجز : 2024
سنوات السداد : 10
اجمالى العقد : 8200000
المدفوع : 1600000
: --
الباقى : 6600000
: --
القسط الشهرى : 0
عدد الاقساط المتبقية : 0
نظام سدادة : شهرى
القسط السنوى : 0
عدد الاقساط المتبقية : 0
تاريخ استحقاقة : 0
: --
قيمة الوديعة : 0
المدفوع : 0
الباقى : 0
قيمة القسط : 0
تواريخ استحقاقها : 0
: --
: --
المطلوب : 2700000
مدفوعات الوحدة : 1600000
مدفوعات الوديعة : 0
الاوفر : 1100000
تشطيبات و عدادات : 0
صيانة : 0
الاجمالى : 2700000

اتصل الآن

نوران
محسـن الشافعي
خالد رضوان
رانيا اسماعيل
د/عـبدالفتــاح
اسراء سعيد
محمد عادل
محمد احمد
مروان احمد
الحسين عماد
د اميرة الجوهري
أحمد مصطفـي
م / حمدي أحمد
طارق
خالد عطية
ايهاب
محمد الحسيني
عمر بيـومي
كريـم أحـمد

أو سجل اتصال

اعلانات مشابهة

شقة للبيع بالتقسيط علي 10 سنوات بمدينتي في B14 مجموعة 144 تشطيبات الشركة مساحة كلية 142 متر مقسمة الى ( 3 غرف ومنهم غرفه ماستر بحمام خاص - 2 حمام - ريسيبشن - مطبخ - 2 تراس ) الطابق التالت متكرر باطلاله مميزه وتتميز بانها تبعد خطوات عن منطقه الخدمات الخاصة بالمرحله والمسجدجميع الصور المعروضة قريبة من الواقع وليست مطابقة له. لطلب الصور أو المعاينات الرجاء التواصل مع أحد أعضاء المبيعات
شقة للبيع بالتقسيط علي 10 سنوات بمدينتي في B14 مجموعة 144
شقق للبيع
بمدينتى شقة للبيع بتسهيلات على 10 سنين فى أحدث مراحل مدينتى b14 مجموعة 142 بتشطيب الشقة , مساحة 142م مقسمة إلى ( 3 غرف نوم - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - تراس ) بالطابق الاول متكرر , بإطلالة مميز على مجرى السيل , الشقة ( 3 ) الوسطية وبإتجاه بحرى غربى , وتتميز بأنها قريبة جدا من منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة و المسجد.
شقة للبيع بمدينتي 142م بB14 فيو مجري السيل جنب الخدمات
شقق للبيع
شقة للبيع بمدينتى بتسهيلات فى السداد على 10 سنين وبأقل مقدم , فى أحدث و أفضل مراحل مدينتى b14 مجموعة 143 بتشطيب الشركة الممــيز. بمساحة كلية 142م مقسمة إلى ( 3 غرف نوم منهم غرفه ماستر - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - 2 تراس ) . بالطابق الـرابع متـكرر, بإتجاه قبلي , تـطل علي جاردن تتمــيز بأنها قريبة جدا من منطقة خدمات الـمرحلة و المسجد , ودقائق من بوابــة 4 مدينتى.
شقة للبيع بمدينتي ناصية 142م بB14 دور 4 بجوار الخدمات
شقق للبيع
شقة للبيع كاش في مدينتي – المرحلة B10، بموقع مميز داخل العمارة وعلى شارع الـ Spine، مع إطلالة مفتوحة على وايد جاردن. تبلغ المساحة الكلية للشقة 140 متر، وتقع في الدور الخامس، وتتميز باتجاه شرقي مع واجهة بحري على الجاردن، مما يوفر إضاءة طبيعية وتهوية جيدة، بالإضافة إلى كونها شقة طرفية تمنح مزيد من الخصوصية. تتكون الشقة من (3 غرف نوم و2 حمام، مطبخ ,2 تراس) مع تقسيم داخلي عملي مناسب. الشقة بتشطيب الشركة بدون أي تعديلات، بحالة أصلية (دهان حوائط فقط)، مما يتيح للمشتري إمكانية التشطيب أو التعديل حسب الرغبة, الشقة خالصة الأقساط والوديعة بالكامل، مع توفر المخالصة، وجاهزة للتسليم الفوري. تم تركيب جميع العدادات, موقع مميز قريب من الخدمات, إطلالة مفتوحة على وايد جاردن, الوحدة طلعت مصطفى.
شقة للبيع كاش بمدينتي 140م B10 نارو جاردن فيو
شقق للبيع
بمدينتى شقة للبيع بتسهيلات فى السداد على 10 سنين وبأقل مقدم , فى b14 مجموعة 142 بتشطيب الشركة. بـمساحة كلية 141م , مقسمة إلــى ( 3 غرف نوم منهم غرفة ماستر - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - 2 تراس ) بالطابق الخامس , بإطلالة مميــزة على مـجرى السيل مبــاشر. بإتــجاه غــربى تتميز بأنها قريبة جدا من منطقة خدمات المرحلة و المسجد , وعلى بعد دقائق من بواية 4 مدينتى.
بمدينتى شقة للبيع بأقل مقدم أطول مدة سداد140م مجرى السيلb14
شقق للبيع
whatsappmessengergoogle-maps