تحديد معاينة

شقه للايجار المفروش بمدينتي 100متر في الb15

30000 جنيه
شقه للايجار المفروش بمدينتي 100متر في الb15
كود العقار : 41645
شقق للايجار مفروش
المدينة : مدينتى
المرحلة : B15 -
النموذج :
نوع العقار : شقق
المساحة : 100 متر
التشطيب : تشطيب شركة مميز
الغرف : 2
اتجاة العقار : غير محدد
رقم الدور. : 1
يطل على : شارع رئيسى -

شقه للايجار المفروش بفرش فندقي اول سكن بمدينتي في الb15 بتشطيبات الشركه المميزه بمساحه كليه 100 متر مقسمه الي ( 2 نوم - حمام - ريسبشن -مطبخ - تراس ) بالطابق الاول متكرر مدخل b تطل علي الشاع الرئيسي وتتميز بإنها تبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد

البيانات المالية

الايجار الشهرى : 30000
مبلغ التأمين : 60000

اتصل الآن

اسراء سعيد
نوران
محمد عادل
د اميرة الجوهري
محمد الحسيني
م / حمدي أحمد
كريـم أحـمد
ايهاب
محمد احمد
خالد رضوان
احمد حامد
محسـن الشافعي
رانيا اسماعيل
احمد رفعت
أحمد مصطفـي
مروان احمد
طارق
عمر بيـومي
الحسين عماد
خالد عطية

أو سجل اتصال

اعلانات مشابهة

شقة للبيع بالتقسيط بمدينتي في Privado أول و أحدث كمبوند داخل مدينتي يتميز الكمبوند بالمناظر الطبيعية و البحيرات الصناعية الكمبوند يسلم بالتكييف المركزي بالإضافة إلي تشطيبات الشركة المميزة التي لم تسبق بمدينتي مجموعة 93 تشطيب الترا سوبر لوكس نموذج D بمساحة كلية 97 متر + 45 متر حديقة خاصة مقسمة إلي ( 2 غرف - 1 حمام - ريسبشن - مطبخ - تراس ) بإتجاه بحري بإطلالة مميزة علي وايد جاردن و البحيرات
شقة للايجار بمدينتي في Privado وايد جاردن فيو وبحيرات
شقق للايجار
شقة للإيجار قانون جديد في مدينتي – بريفادو (PRIVADO)، بمساحة إجمالية 101 م²، تقع في الدور الأرضي مع حديقة خاصة بمساحه 45 م²، وتتميز بإطلالة مباشرة على اللاجون ومنطقة البحيرات مع اتجاه بحري يوفر تهوية طبيعية ممتازة وإطلالة هادئة تمنح أعلى درجات الراحة والخصوصية تتكون الوحدة من (2 غرف نوم – 2 حمام – ريسبشن – مطبخ – تراس), مع تشطيب شركة مميز، وتصميم عملي يحقق أفضل استغلال للمساحات الداخلية، إلى جانب الحديقة الخاصة التي تضيف تجربة معيشية مميزة داخل واحدة من أرقى مناطق مدينتي تتميز الشقة بموقعها داخل PRIVADO، مع فيو مباشر على اللاجون والمساحات المائية، وقربها من الخدمات والمرافق الرئيسية، مما يجعلها خيارًا مثاليًا للراغبين في السكن داخل مجتمع راقٍ يجمع بين الهدوء، الفخامة، والطبيعة الخلابة، مع جاهزية للسكن بنظام الإيجار قانون جديد.
بمدينتى شقة 101 م2 بحرى للايجار قانون جديد تطل على الاجون -
شقق للايجار
شقه للاجار قانون بمدينتي في الb15 بتشطيبات الشركه المميزه بمساحه كليه 108متر مقسمه الي ( 2 غرف - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - تراس ) بالطابق الخامس بالمطبخ والتكيفات بإطلاله مميزه علي السنترال بارك فيو بإتجاه غربي وتتميز بإنها تبعد دقائق من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد. الشقة مفروشة بالكامل بأثاث مودرن من قباني وأجهزة كاريير، بها غرفتين وحمامين وريسبشن وإنترنت، فيو على السنترال بارك، مزودة بشاشة سمارت كبيرة وأدوات مطبخ كاملة ومرايا إضافية للحمام. و متاح صور.
بمدينتى شقة 108 م2 غربى للايجار مفروش تطل على الحديقة المركزية
شقق للايجار
للايجار مفروش بمدينتى بالB7 شقه 96 متر تشطيبات سوبر لوكس فرش مودرن مكونه من : غرفتين نوم و 2حمام ومطبخ وريسبشن وتراس دور تالت قريبه من الخدمات والنادى
للايجار مفروش بمدينتى شقه 96م مودرن بالقرب من الخدمات
شقق للايجار
شقة للإيجار مفروش بمدينتي في B2 مجموعة 22 .. نموذج 100 بمساحة كلية 106 م2 تتكون من ( 2 غرف نوم- 1 حمام - مطبخ - ريسبشن - تراس ) بالطابق الرابع.. باتجاه قبلى وتطل علي بارك و تتميز بأنها علي بعد خطوات من منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة التي تشمل ( مسجد - صيدلية - سوبر ماركت - مكتبة ) و بالقرب من نادي مدينتي الرياضي ) و يوجد اسانسير بالعمارة .
بمدينتى شقة 109 م2 بالB2 -للايجار قانون جديد تطل على شارع رئ
شقق للايجار
whatsappmessengergoogle-maps