تحديد معاينة

بمدينتى شقة 101 م2 بحرى للايجار قانون جديد تطل على الاجون -

28000 جنيه
بمدينتى شقة 101 م2 بحرى للايجار قانون جديد تطل على الاجون -
كود العقار : 45126
شقق للايجار قانون جديد
المدينة : مدينتى
المرحلة : بريفـادو - PRIVADO -
النموذج : A
نوع العقار : شقق
المساحة : 101 متر
مساحة الحديقة : 45
التشطيب : تشطيب شركة مميز
الغرف : 2
اتجاة العقار : بحرى
رقم الدور. : ارضي + حديقة
يطل على : الاجون - منطقة البحيرات -

شقة للإيجار قانون جديد في مدينتي – بريفادو (PRIVADO)، بمساحة إجمالية 101 م²، تقع في الدور الأرضي مع حديقة خاصة بمساحه 45 م²، وتتميز بإطلالة مباشرة على اللاجون ومنطقة البحيرات مع اتجاه بحري يوفر تهوية طبيعية ممتازة وإطلالة هادئة تمنح أعلى درجات الراحة والخصوصية تتكون الوحدة من (2 غرف نوم – 2 حمام – ريسبشن – مطبخ – تراس), مع تشطيب شركة مميز، وتصميم عملي يحقق أفضل استغلال للمساحات الداخلية، إلى جانب الحديقة الخاصة التي تضيف تجربة معيشية مميزة داخل واحدة من أرقى مناطق مدينتي تتميز الشقة بموقعها داخل PRIVADO، مع فيو مباشر على اللاجون والمساحات المائية، وقربها من الخدمات والمرافق الرئيسية، مما يجعلها خيارًا مثاليًا للراغبين في السكن داخل مجتمع راقٍ يجمع بين الهدوء، الفخامة، والطبيعة الخلابة، مع جاهزية للسكن بنظام الإيجار قانون جديد.

البيانات المالية

الايجار الشهرى : 28000
مدة الايجار بالسنة : 1
شامل مطبخ بدون أجهزه

اتصل الآن

خالد رضوان
طارق
نوران
محسـن الشافعي
م / حمدي أحمد
مروان احمد
رانيا اسماعيل
د اميرة الجوهري
خالد عطية
عمر بيـومي
ايهاب
محمد عادل
اسراء سعيد
احمد رفعت
الحسين عماد
كريـم أحـمد
محمد احمد
احمد حامد
أحمد مصطفـي
محمد الحسيني

أو سجل اتصال

اعلانات مشابهة

شقه للايجار المفروش ف ال B6 بتشطيباات مميزه وبالتكيفات دور خامس بحري غربي تتكون من 2 غرفه _ 1 حمام _ رييسبشن _ مطبخ يفضل مدد طويله قريبه جدا من الخدماات
شقق للايجار
شقه للايجار المفروش يمدينتي بالB11 بتشطيب هاي لوكس بمساحه كليه 107 متر مقسمه الي (3 غرفه منهم واحده ماستر فيها دريسنج وحمام _ حمام _ مطبخ _ تراس ) تطل علي وايد جاردن باتجاه بحري بالقرب من الخدمات لطلب الصور والمعاينات الرجاء التواصل مع احد اعضاء المبيعات
شقه 107 ايجار مفروش وتشطيب سمارت وتطل علي وايد جاردن
شقق للايجار
شقة مفروشة للإيجار بمدينتي – المرحلة B6، مجموعة 69، عمارة 7، الدور الأول علوي. بمساحة 103 م²، تتكون من 3 غرف نوم، 2 حمام، 2 ريسبشن، مطبخ، وتراس. تشطيبات خاصة عالية الجودة، فرش فندقي مودرن، مكيفة بالكامل، وبها غاز طبيعي. اتجاه قبلي بإطلالة مميزة على نارو جاردن وفيو فيلات VG5. تقع بالقرب من منطقة الخدمات التي تشمل (مسجد – صيدلية – مخبز – مكتبة – سوبر ماركت). جاهزة للسكن الفوري – مطلوب نهائي.
شقه للإيجار المفروش بمدينتى B6 تطل على خدمات و جاردن
شقق للايجار
شقه للاجار قانون بمدينتي في الb15 بتشطيبات الشركه المميزه بمساحه كليه 108متر مقسمه الي ( 2 غرف - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - تراس ) بالطابق الخامس بالمطبخ والتكيفات بإطلاله مميزه علي السنترال بارك فيو بإتجاه غربي وتتميز بإنها تبعد دقائق من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد. الشقة مفروشة بالكامل بأثاث مودرن من قباني وأجهزة كاريير، بها غرفتين وحمامين وريسبشن وإنترنت، فيو على السنترال بارك، مزودة بشاشة سمارت كبيرة وأدوات مطبخ كاملة ومرايا إضافية للحمام. و متاح صور.
بمدينتى شقة 108 م2 غربى للايجار مفروش تطل على الحديقة المركزية
شقق للايجار
للإيجار المفروش بمدينتى فى ال B11 مجموعة 112 تشطيبات سوبر لوكس بمساحة كلية 104 متر مقسمة إلى ( 3 غرف نوم - ريسبشن - مطبخ - 2 حمام - تراس ) (مكيفه بالكامل خط ارضي و واي فاي غاز طبيعي ) بالطابق الارضي وإطلالى على الجاردن والشارع وأمام منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة مباشرة والحسيني ماركت
شقة للإيجارالمفروش بمدينتى فىB11 مساحه104م ارضي بجاردن
شقق للايجار
whatsappmessengergoogle-maps