تحديد معاينة

شقة للإيجار المفروش بمدينتي 96 م في B7 بجوار الخدمات

30000 جنيه
شقة للإيجار المفروش بمدينتي 96 م في B7  بجوار الخدمات شقة للإيجار المفروش بمدينتي 96 م في B7  بجوار الخدمات شقة للإيجار المفروش بمدينتي 96 م في B7  بجوار الخدمات شقة للإيجار المفروش بمدينتي 96 م في B7  بجوار الخدمات شقة للإيجار المفروش بمدينتي 96 م في B7  بجوار الخدمات شقة للإيجار المفروش بمدينتي 96 م في B7  بجوار الخدمات
كود العقار : 4569
شقق للايجار مفروش
المدينة : مدينتى
المرحلة : B7 -
النموذج : 70
نوع العقار : شقق
المساحة : 96 متر
التشطيب : سوبر لوكس
الغرف : 2
اتجاة العقار : شرقى
رقم الدور. : 1
يطل على : بـارك -

شقة للإيجار المفروش بتشطيبات سوبر لوكس بمدينتى بB7 مجموعة 71 نموذج 70 بمساحة كلية 96 متر مقسمة إلي [ 2نوم ـ 2 حمام ـ ريسبشن ـ مطبخ ] بالطابق الأول بإتجاه شرقي بإطلالة مميزة علي نارو جاردن و parking و تتميز بأنها بجوار منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة مباشرة و بالقرب من نادي مدينتي الرياضي و شارع الشانزلزيه .

البيانات المالية

الايجار الشهرى : 30000
مدة الايجار بالسنة : 1
مبلغ التأمين : 60000
الزيادة السنوية : 10

اتصل الآن

مروان احمد
أحمد مصطفـي
محمد الحسيني
احمد حامد
ايهاب
اسراء سعيد
طارق
خالد عطية
كريـم أحـمد
محمد احمد
نوران
احمد رفعت
رانيا اسماعيل
محسـن الشافعي
خالد رضوان
عمر بيـومي
الحسين عماد
د اميرة الجوهري
م / حمدي أحمد
محمد عادل

أو سجل اتصال

اعلانات مشابهة

شقه للايجار المفروش بفرش راقي بمدينتي ف يالB6 مجموعه 67 بتشطيبات الشركه نموذج ( 30) بمساحه كليه 89 متر مقسمه الي ( 2نوم - 2حمام - ريسبشن قطعتين - مطبخ -2 تراس ) بالطابق الثالث متكرر تطل علي جاردن فيو بإتجاه بحري غربي وتتميز بإنها بالقرب من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد واولاد رجب الصغير
شقه للايجار المفروش بمدينتي 89متر في الB6 تطل علي جااردن
شقق للايجار
شقة للإيجار قانون جديد في مدينتي – بريفادو (PRIVADO)، بمساحة إجمالية 101 م²، تقع في الدور الأرضي مع حديقة خاصة بمساحه 45 م²، وتتميز بإطلالة مباشرة على اللاجون ومنطقة البحيرات مع اتجاه بحري يوفر تهوية طبيعية ممتازة وإطلالة هادئة تمنح أعلى درجات الراحة والخصوصية تتكون الوحدة من (2 غرف نوم – 2 حمام – ريسبشن – مطبخ – تراس), مع تشطيب شركة مميز، وتصميم عملي يحقق أفضل استغلال للمساحات الداخلية، إلى جانب الحديقة الخاصة التي تضيف تجربة معيشية مميزة داخل واحدة من أرقى مناطق مدينتي تتميز الشقة بموقعها داخل PRIVADO، مع فيو مباشر على اللاجون والمساحات المائية، وقربها من الخدمات والمرافق الرئيسية، مما يجعلها خيارًا مثاليًا للراغبين في السكن داخل مجتمع راقٍ يجمع بين الهدوء، الفخامة، والطبيعة الخلابة، مع جاهزية للسكن بنظام الإيجار قانون جديد.
بمدينتى شقة 101 م2 بحرى للايجار قانون جديد تطل على الاجون -
شقق للايجار
شقة للإيجار المفروش بمدينة مدينتي في المرحلة B10، بمساحة كلية 90 م²، تقع في الطابق الرابع. الشقة اتجاهها بحري وتطل على جاردن، وتتميز بقربها الشديد من منطقة الخدمات، على بعد دقيقة واحدة فقط. الشقة بتشطيبات خاصة سوبر لوكس، وتتمتع بفيو مميز، وهي مجهزة بالكامل وتشمل إنترنت، غاز طبيعي، وغسالة أطباق. الشقة مقسمة إلى (2 غرفه نوم وحمام, ريسبشن, مطبخ, تراس) ، ما يوفر راحة وخصوصية عالية. الوحدة مناسبة للإقامة وجاهزة للسكن الفوري، وتتميز بموقع حيوي داخل المرحلة وقريب من المسجد و جميع الخدمات.
بمدينتى شقة 90 م2 بحرى للايجار مفروش تطل على جاردن
شقق للايجار
بمدينتى شقة بمساحة كلية89 م2 بالطابق 1 - B6 بحري شرقي تطل على شارع رئيسى - عبارة عن 2 غرف نوم 2 حمام تشطيب الشركة للايجار شقة مفروشة بمساحة 89 م² في مدينتي – B6، الدور الأول، 2 غرف نوم، 2 حمام، مطبخ، ريسبشن، فرش كامل وأجهزة وتكييفات جديدة، تطل على شارع رئيسي، تشطيب الخاص.
بمدينتى شقة 89 م2 بحري شرقي للايجار مفروش تطل على شارع رئيسى
شقق للايجار
شقه للايجار المفروش بمدينتي بفرش فندقي راقي في الb6 مجموعه 69 بتشطيبات سوبر لوكس بمساحه كليه 103 متر مقسمه الي (3نوم -2 حمام - ريسبشن - مطبخ -2 تراس ) بالطابق الخامس تطل علي نارو جاردن فيو بإتجاه بحري تبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد واولاد رجب الصغير
شقه للايجارالمفروش بمدينتي 103متر في الb6 بتشطيبات سوبر لوكس
شقق للايجار
whatsappmessengergoogle-maps